Velkommen til Per B, Silkeborg

Hos Per B er vi 55 ansatte til at håndtere alle tænkelige opgaver i et topmoderne bilunivers. I salgsafdelingen har vi professionelle og uddannede sælgere til at rådgive, anbefale, udregne alt inden for handel, finansiering og leasing til private og erhvervskunder, på årsbasis handler vi omkring 1.400 nye og brugte biler, vi har et åbent miljø, men som kunde kan du altid henvende dig ved ”salgsinfo” skranken der er det centrale for salgsafdelingen, her guides du videre til det ønskede produkt og sælger.


Bilhuset er tegnet og bygget med alle tænkelige faciliteter til kunder og personale. Der er kræset om hver enkelt detalje, selv kaffen er speciel og vel nok den bedste café kaffe i Silkeborg. Vi har Lounge område til ”stille” computerarbejde, mødelokaler som vi stiller til rådighed for vores kunder, et dejligt miljø med pejs, fjernsyn, aviser og fri netadgang.


I værkstedets kundemodtagelse står fire erfarne værkførere/modtagere og to servicerådgivere klar til at give dig den bedste service og vejledning i forbindelse med bilen. Vores nye værksted er indrettet med det nyeste værktøj og testere, og mekanikerne er opdateret med kurser og opdateringer vedrørende netop din bil.


Reservedelslageret er udstyret med en smart lagerautomat, hvilket gør ventetiden for udlevering af reservedele kortere og mere effektiv.


Skadecenteret er også indrettet med nyeste teknologier og det nyeste indenfor opretterbænke, så kvalitet og sikkerhed er en selvfølgelighed for de biler vi opretter i vores skadecenter.

Hele personalet hos Per B er opdateret med alle kurser og derved i stand til at løse de sværest tænkelige opgaver. Vi vil gøre vores bedste for, at du her i huset har det godt, og det er yderst vigtigt, at du er 1oo% tilfreds med alt hvad vi foretager os.


Vores Ford autoriserede værksted har modtaget prisen som Danmarks No. 1 Ford værksted i 2009, 2010, 2011 og i 2012. Et bevis på, at vi gør tingene rigtigt og kan udføre et godt håndværk.


PerB er medlem af Silkeborg Bilernes By, stiftet i 1972 med det formål at sikre kvalitet og tryghed, og gøre det problemfrit og sikkert at købe brugt bil. Kun forhandlere med en sund forretning og en sund moral kan blive optaget. Med andre ord: Medlemmerne af Bilernes By er forhandlere, du kan stole på! Gå på opdagelse hos Per B i Silkeborg og find din næste bil her, eller få din Ford vedligeholdt på værkstedet - vi står klar til at servicere dig!